KarTun PiLihan Hati...~~Era KegeMilangan Sekolah Dulu

Friday, January 13, 2012

Masih ingatkah korang sume kat POWER RANGERS?????
Ni la salah satu kartun kegemaran aku time kecik2...berangan2 nk jadi POWER rangers PINK gitu...hihihi..lawak kan...Go Go Power Rangers...Sampai skrg, da x bape best da, yg first2 tu la yg paling best....


DRAGON BALL....wwooww, syok tuh, tiap2 minggu ari sabtu ngn ahad...hari ahad plak sekolah, rs x mau p sekolah ja time hari ahad, sebb nak tgok kartun nih...
Comel budak sorang tuh...=)


Next ialah TOMATOMAN...Sape penah tgok??
Kartun ni time tadika nih...lamer jgk la..x thu apa yg best, tpi memg best la time dulu2..hihihi



Time untuk SAILORMOON plak..kartun ni best sebb tgok diorg bertukar jd sailormoon...best o tgok..
pastu dgn watak Tuxedo bertopeng hensem plak, mmg best la..


USOP SONTORIAN pon sape x kenal kan time tu..rugi o kalo x tgok..hihi

kartun ANAK2 SIDEK mmg best sebb dia betul2 cerita pasal kehidupan sebenar anak2 dalam keluarga SIDEK ni...rindunya nak tengok balik citer nih..


banyak lagi kartun2 yang mmg meletop2 time kecik2 dlu, yg ni agak2 yg paling famous la time tu..tpi, zaman mmg da berubah kan, kartun2 ni pon da kena tukar da...walau apa pn, sumer citer2 ni mmg best...

5 comments:

  1. farraain said...:

    hahahaa...kenangan tuhh duk tgk katun anak2 sidek koi 7mlm!

  1. AtiN Pepaten said...:

    tu la..haha..mmg best citer tu,, sumer episod nak tgok...

  1. yana halim said...:

    Gaban best jugak kot...hehe

  1. tenku butang said...:

    done follow sini no. 25
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

  1. Rajat Mishra said...:

    Nice post! Really liked it, you gonna check this one
    october2017moonphasescalendar
    digital marketing company
    Thanks

Post a Comment